PREINSCRIPCIÓ i MATRÍCULA

Preinscripció Curs 2023/24

Una àmplia oferta formativa per a continuar la teua formació

L’Escola d’Adults de Castelló ‘Paz Mínguez’ està preparant el nou curs 2023-2024 amb una àmplia oferta formativa per als interessats en continuar la seua formació. Amb la finalitat d’oferir oportunitats de desenvolupament personal i professional, l’escola presenta una varietat de cursos i tallers adaptats a les necessitats dels seus alumnes.

Entre les opcions disponibles destaca el Cicle 1 de l’Escola per a Adults, una oportunitat per a obtenir una formació completa. A més, s’imparteixen dos cursos específics que condueixen a l’obtenció del Graduat en Educació Secundària: GES 1 i GES 2.

Reconeixent la importància del domini de les llengües, l’escola ofereix diversos nivells de cursos com Valencià (A2, B1,B2, C1 mitjà, C2 superior i com a llengua extrangera), Castellà com a llengua estrangera i Anglés (Nivell A2).

Per als amants de l’aprenentatge continu, s’ofereixen també diversos tallers que proporcionen excel·lents activitats per al temps lliure. Entre aquests, destaquen el Taller de Lectura i el Taller de Memòria, que contribueixen al desenvolupament personal i alhora són entretinguts i enriquidors.

A més, en l’era digital, l’Escola d’Adults reconeix la importància de les destreses informàtiques i ofereix dos cursos d’informàtica adaptats a diferents nivells: Bàsic i Pràctic, que inclouen l’ús del processador de textos, fulls de càlcul i presentacions.

La preinscripció per al curs 2023-2024 estarà oberta de l’1 al 23 de juliol. Per a realitzar-la, es pot accedir al següent formulari: https://www.castellosom.es/va/webform/preinscripcio_cmfpa_paz_minguez

Aquells que desitgen més informació o tenen preguntes poden posar-se en contacte amb l’escola durant l’horari d’atenció, de 10 h a 13 h, als telèfons 962452995 i 661321774.

L’Escola d’Adults de Castelló ‘Paz Mínguez’ està situada al segon pis del Centre Municipal de Formació Professional per a Adults Paz Mínguez, ubicat al Carrer La Séquia, 16.

Amb aquesta oferta formativa àmplia i diversificada, l’Escola d’Adults de Castelló ‘Paz Mínguez’ s’esforça a proporcionar les eines necessàries perquè els adults puguen continuar amb el seu creixement personal i professional. Aprofiteu aquesta oportunitat per a continuar la vostra formació i obrir nous horitzons en el curs 2023-2024.

Contacte

Escola de adults CMFPA Paz Mínguez – Casa de la Cultura (2n pis)

Carrer de la Sèquia, 16

46270 Castelló, València

Tel.: 962452995 / 661321774  – de dilluns a dijous de 15:00 a 20:00 horesCorreu: cmfpa@castellosom.com